Kursprøve

Kursprøve - e-læringsmodul


Om kursprøven


Denne tester kunnskapene dine på e-læringsmodulen. Både for din og min skyld: Vær så snill å gjennomføre et sett øvelsesoppgaver først slik at du får erfaring med hvordan selve testen virker. Husk at du IKKE skal bruke ditt personlige brukernavn og passord for øvelsesoppgavene. Øvelsesoppgavene logger du deg på med brukernavn: "Test" og passord: "Passord".


Noen blir stresset av å høre klokka - i så fall: Skru av lyden! Som det står på på forrige side: Du må ha Flash installert og testen lar seg derfor ikke gjennomføre på iPad/iPhone.

Du skal besvare 16 oppgaver som blir vilkårlig valgt ut fra et oppgavesett på 30 spørsmål. Det er derfor tilfeldig om noen stoffområder blir grundigere testet enn andre. Du må ha minst 12 rette for å bestå testen. Husk at svartiden er begrenset.


 


Pålogging


Du trenger et brukernavn og passord for å kunne gjennomføre testen. Det får du tilsendt i en separat mail. Og testen får du tilgang til gjennom denne lenken.


Praktisk/tekniske forhold ifm kursprøven

Sett av ca 20-25 min for kursprøven.

Du blir tildelt en bestemt svartid (typisk 1 minutt) for hver oppgave. Ikke gå videre til neste oppgave før tiden er løpt ut - da risiskerer du å bli avspist med "resttiden" fra forrige oppgave. Noen blir stresset av den tikkende klokka - i så fall: Skru av lyden.

Du har ikke mulighet til å få se svarene i etterkant - du vil kun få en kort oppsummering av antall riktige svar og om du har bestått testen.


Hvis du ikke består testen


Så må du sende meg en mail og så får du tilsendt nytt brukernavn og passord. Omstendelig. Du må vente i inntil 24t på å få tilsendt nytt passord (jeg logger meg vanligvis inn på systemet en gang hver kveld.)  Mao: Forbered deg godt!


Viktig - hvis du må ta fornyet test!

Noen nettlesere "husker" at du har tatt testen tidligere og tar deg direkte til siste skjermbilde etter at du har logget deg på. Hvis din nettleser oppfører seg slik så må du velge funksjonen "Privat nettlesing". I Internet Explorer aktiverer du den med "CTRL-SHIFT-P".

Hvis ikke dette virker så må du logge deg på gjennom en annen PC/Mac.